Ali Kuşçu Sultanbeyli Anaokulu


Vizyon: Çocukların gelişim düzeylerine uygun olarak, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programımız ile sanatsal ve kültürel etkinliklere önem vererek çocukların yaratıcılığını ve ilgilerini destekleyen eğitim anlayışı ve ailelerin etkin katılımıyla geleceğe güvenle bakan, insanlığa katkı sağlayan, donanımlı çocuklar yetiştirmektir.

Misyon: Öğrencilerimiz için bilgiyi ezbere dayalı olarak değil, araştırarak, sorgulayarak, yaparak ve yaşayarak öğrenmelerini destekleyici ortamlar oluşturarak; öz disiplinli, benlik saygısı gelişmiş, toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan, kendini ifade edebilen, paylaşımcı, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, doğayı koruyan ve Atatürk ilkelerine bağlı bireyler olmak üzere eğitim ve öğretim deneyimleri sağlayabilmektir.

Başarılar:

Saatler: Sabah Grubu : 08.30 - 13.00 Öğle Grubu : 13.30 - 18.00
Isınma: Doğalgaz
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Servis taşımacılığı yapılmamaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Minik Tema- Okul öncesi çocuklar için tasarlanan Minik TEMA Eğitim Programı çocukların doğada zaman geçirmeleri, bol bol gözlem yapmaları, doğayı tanımaları ve keşfetmeleri için hazırlandı.

Telefon - 2165928855

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://alikuscuao.meb.k12.tr

Adres - ABDURRAHMANGAZİ MAH. ENBİYA SK. NO24 SULTANBEYLİ / İSTANBUL

Öğretmen :5
Öğrenci :94
Derslik :2
Kütüphane Kitap Sayısı :330
Öğretim Şekli :İkili Öğretim

Yerleşim Yeri - Abdurrahmangazi Mahallesi Kale Caddesi Enbiya Sokak No:24-28/1 Sultanbeyli / İSTANBUL

Adres - ABDURRAHMANGAZİ MAH. ENBİYA SK. NO24 SULTANBEYLİ / İSTANBUL

Ulaşım Ulaşım Sultanbeyli merkeze ulaşan tüm toplu taşıma araçlarından Ferah Caddesi durağında indikten sonra Kale Caddesi boyunca 5 dakika yürüme mesafesindedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine (Sultanbeyli) 900 metre uzaklıkta İl merkezine (İstanbul) 34.3 kilometre uzaklıktadır.